dilluns, 28 d’octubre del 2019

Benvinguda

Benvinguts al nou blog de la Blau cel!

Després d’unes setmanes des de l’inici de curs, pensem que es un bon moment per donar-vos la benvinguda aquest nou blog, tant als alumnes com a les famílies.

 Aprofitem la renovació del blog per dona-li una nova cara ja que els vostres fills ja han crescut!!! Us convidem a que tots participeu (mares, pares, alumnes, avis, germans...) ja que d’aquesta manera es produirà un feedback entre l’aula i les famílies. A més, considerem que és una bona eina per reforçar el treball dels vostres fills🙆

Pel que fa als alumnes,  d’una banda tenim el grup dels veterans format per: 

  • La Lluna la nostra riallera, sempre dipositant en nosaltres i en el nostre dia a dia un sac d'alegria. Ets una gran treballadora ja que sempre estàs disposada a participar en totes les activitats! És un plaer comptar amb tu sireneta!!
  •  La Carla, tant dolça i sutil...Gràcies per ensenyar-nos a gaudir de les petites coses i per poder gaudir de tu quan tú gaudeixes del que fas a la classe.
  • L’Albert, sempre tan expressiu i tan content! Desitgem compartir-ho tot amb tu ja que quan tu també ho desitges gaudim plegats!! Ets un gran alumne i amb el teu somriure la classe es fa acollidora! 
  • El Marc, cada cop més autònom i amb més ganes de volar! Marc cada dia observem com ets fas més gran i nosaltres t’acompanyarem!
  • L’Èric, un punt clau de la blau cel! Èric t'hem de dir que hem observat el teu caràcter adolescent!! I ens agrada moltíssim, encara que en ocasions ens diguis que NO perquè no, considerem que estàs creant al teu caràcter i estem felices de veure’t!!
  • En Santi, vas arribar el curs passat al nostre grup i ja  et considerem un blaucellí! Hem après molt de tu i tu de nosaltres! Ens agrada tant a nosaltres com a tu sumar moments! Per últim, cal ressaltar la teva mirada de còmplice que fa que connectem tant amb tu! 

I per últim i com a nova incorporació, l’Aitana. Poc a poc et descobrim i encara ens falta saber molt més de tu... estem disposades a gaudir de tu durant tot el curs ja que de mica en mica notem que estem més connectats amb tu. Els teus companys i nosaltres t'obrim els braços al nostre petit equip! Benvinguda a la Blau cel!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DE VIATGE PER LES COMUNITATS AMB LA SEVA MÚSICA!!!

De nou hem tingut el privilegi d'assistir a una sessió amb ARTRANSFORMA, i és que això és sinònim de gaudir la música en tot el seu espl...